Przekąski zimne

  • Mix ryb wędzonych
  • Cocktail z krewetek
  • Łosoś wędzony ze szparagami
  • Pstrąg wędzony z cytryną
  • Węgorz wędzony z cytryną
  • Karp w galarecie
  • Karp faszerowany z cytryną
  • Sum cały w galarecie
  • Łosoś faszerowany w całości
  • Pstrąg faszerowany
  • Duet z łososia i sandacza w galarecie
  • Jajko z łososiem
  • Jajko z kawiorem czarnym lub czerwonym
  • Jajko z krabami
  • Śledź trzy smaki: olej, śmietana, kaszubski, śledź po japońsku
  • Ryba po grecku
  • Szczupak faszerowany
  • Kołczan pikantny – schab nadziewany chrzanem i jajkiem
  • Indyk w maladze
  • Roladki z szynki konserwowej w galarecie
  • Rolada z indyka w galarecie
  • Majoneziki z piersi kurczaka
  • Cymbałki z drobiu
  • Kurczak w całości w owocach na chlebie
  • Kurczak w maladzeTołpyga po marynarsku
  • Ozorki w galarecie
  • Ozorki wołowe faszerowane w galarecie
  • Befsztyk tatarski
  • Schab z morelą i śliwką w galarecie
  • Deski serów
  • Jajko faszerowane
  • Jajko w majonezie
  • Jajko z szynką na sałatce
  • Półmisek pieczonych mięs
  • Półmisek wędlin
  • Melon z wędzonką
  • Szynka podkomorzego z nogą
  • Półmisek Janosikowy
  • Golonka z nogą
  • Pierś po grecku w sezamie

Desery

  • Puchar lodowy

Sałatki

  • Ananasowa – ananas, kurczak, kukurydza, ser, sos majonezowy
  • Z kalafiora – kukurydza, jajka, sos, majonez
  • Grecka – ser feta, pomidor, papryka, ogórek, sałata lodowa
  • Z brokułów – ogórek świeży, jajka, rzodkiewka
  • Hawajska – kurczak wędzony, ryż, owoce, rodzynki
  • Jarzynowa
  • Z tuńczyka – fasola czerwona, ryż
  • Owocowa w arbuzie
  • Gyros – pierś z kurczaka, cebula, ogórek konserwowy, kukurydza, majonez, ketchup, kapusta pekińska z sosem winegret
  • Łososiowa – łosoś, jajka, brokuły, kalafior, sos czosnkowy

Surówki

  • Z marchewki
  • Z pora
  • Z kapusty czerwonej
  • Z kapusty pekińskiej
  • Z kapusty białej
  • Z kapusty kiszonej
  • Wiosenna
  • Bułgarska
  • Mizeria
  • Warzywa gotowane

Zupy

  • Flaki wołowe
  • Rosół z makaronem
  • Barszcz czerwony z krokietami
  • Barszcz czerwony z pasztecikami
  • Żurek z wędzonką
  • Zupa z borowików
  • Krem z pieczarek
  • Krem z brokułów
  • Chłodnik
  • Krem ze świeżych pomidorów
  • Krem z kurczaka po hiszpańsku

Dania obiadowe

  • Boeuf Stroganow
  • Kurczak po chńsku
  • Schab po cygańsku
  • Forszmak drogo mirowski
  • Bigos z kiełbasą
  • Pierś po włosku z serem rokpol w sosie ze świeżych pomidorów
  • SZynka w sosie musztardowym
  • Rolada z indyka, sos owocowy
  • Pieczone udka z kurczaka
  • Pikata drobiowa
  • Devolay (de volaille) z serem
  • Devolay z masłem
  • Devolay z pieczarkami
  • Szaszłyk z piersi indyka
  • Juki ukraińskie
  • Żeberka po grecku w miodzie
  • Gardon bleu
  • Indyk pieczony z owocami, dufinkami i żurawiną
  • Schab pieczony ze śliwką
  • Schabowy
  • Schabowy pieczony po myśliwsku
  • Schabowy w sosie śmietanowym
  • Warkocz z polędwicy wieprzowej
  • Panga w sosie koperkowym
  • Polędwica wołowa po francusku w sosie śmietanowo-pieczarkowym
  • Gyros z sosem czosnkowym
  • Ozorki cielęce w sosie chrzanowym
  • Udka z kurczaka luzowane z farszem rosyjskim

Dania specjalne

  • Stół Polski-Wiejski Jak u Pyzdry 800 zł
  • Prosię pieczone z kaszą po staropolsku – 430 zł
  • Stół Sushi po japońsku – 790 zł
  • Fontanna z czekolady – 390 zł
    (2 zł od osoby)

Dodatki

Ziemniaki

  • Zapiekane łódeczki
  • Talarki smażone
  • Gotowane z koperkiem
  • Gotowane w mundurkach z sosem czosnkowym

Kluski

  • Śląskie
  • Kopytka
  • Łazanki
  • Francuskie
  • Pyzy

Ryż

  • Sypany
  • Z warzywami
  • Z brokułami